Infographic Laten Maken

Een infographic is een echte must voor iedereen die aan content marketing wil doen. Wil jij wat bekendheid voor je bedrijf, product, dienst of website? Dan mag een infographic eigenlijk niet ontbreken. Je kunt eenvoudig een infographic laten maken. Prijzen voor infographics variëren van €500 tot €5000. Bij ons? Vanaf €299 ex btw. Hoe dat kan lees je op onze homepage.

Wat is een infographic?

Een infographic is een plaatje met informatie er op. Het is een manier om bezoekers van je website gemakkelijk te infomeren, omdat ze de informatie visueel zien en in één oogopslag alle nodige informatie krijgen. Daarnaast kan het heel gemakkelijk te delen zijn via bijvoorbeeld social media. Dit betekent dat het gemakkelijker is om een groter publiek te kunnen krijgen dan wanneer je alleen stukken tekst op je site hebt.infographic laten maken

Zelf maken?

Je kunt een infographic laten maken, maar ook overwegen het zelf te doen. De vraag is echter of je wel weet waar je op moet letten. Hoe zit het bijvoorbeeld met de afmetingen en de kleuren? Hoe veel tekst op een infographic is te veel? Beschik je over de juiste software en kennis om zelf je infographic te maken? En misschien nog wel belangrijker: heb je er wel tijd voor om naast al je werkzaamheden ook nog infographics voor je site te maken?

Een infographic laten maken

Wanneer jij wilt opvallen met je infographic, dan kun je er misschien zelfs beter eentje laten maken. Een gespecialiseerde ontwerper kan rekening houden met je wensen en eisen, en geeft daarnaast advies waar nodig. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar het type infographic dat het beste bij de situatie past, maar wordt er ook gekozen voor een kleurenschema dat opvalt én bij de juiste doelgroep past. Het is mogelijk om zelf afbeeldingen en tekst aan te leveren, maar je kunt dit ook laten doen door de ontwerper.

Jouw mening telt

Jouw mening is vooral van belang. Het is immers jouw pagina, product of dienst waar de infographic voor gemaakt wordt, dus jij bent degene die uiteindelijk tevreden moet zijn. Wel kan de infographic ontwerper je eventueel adviezen geven, zodat je infographic er optimaal uit zal zien en je er de meeste voordelen uit kunt halen. Nog niet overtuigd? Dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie.